Loading animation
Gå til sidens indhold
 

Tilvalg

Produkt
Pris
Billet Cykel Cykelbilletter kan benyttes i NT’s busser og NJ’s tog på rejser internt i Region Nordjylland. Skal du med tog, må du max bestille 4 cykel-billetter pr. afgang. En cykelbillet er kun gyldig sammen med anden billet/kort og følger dennes tids- og zonegyldighed.
13,00 kr.€1,74
Mere informationMindre information Cykelbilletter kan benyttes i NT’s busser og NJ’s tog på rejser internt i Region Nordjylland. Skal du med tog, må du max bestille 4 cykel-billetter pr. afgang. En cykelbillet er kun gyldig sammen med anden billet/kort og følger dennes tids- og zonegyldighed.
13,00 kr. €1,74


Billet Tillægsbillet Du kan købe en tillægsbillet, for at forlænge din rejse med 1 zone. Har du brug for flere zoner skal du købe din tillægsbillet i bussen eller på stationen.
12,00 kr.€1,61
Mere informationMindre information Du kan købe en tillægsbillet, for at forlænge din rejse med 1 zone. Har du brug for flere zoner skal du købe din tillægsbillet i bussen eller på stationen.
12,00 kr. €1,61


Voksen Pensionist/barn
Billet Hund Større hunde, der ikke kan medbringes i en håndtaske, rejser til hundetakst og skal have en hundebillet. Hundene skal altid være i snor under rejsen og må ikke være til gene for de øvrige passagerer. Hunde må ikke være placeret på sæderne. Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, må ikke medbringes i bybusserne i Aalborg i myldretiden kl. 07.00-08.30 og 14.30-17.00. Fører- og signalhunde, der bærer fører- eller signalhundeemblem må medbringes gratis i alle busser og tog.
12,00 kr.€1,61
Mere informationMindre information Større hunde, der ikke kan medbringes i en håndtaske, rejser til hundetakst og skal have en hundebillet. Hundene skal altid være i snor under rejsen og må ikke være til gene for de øvrige passagerer. Hunde må ikke være placeret på sæderne. Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, må ikke medbringes i bybusserne i Aalborg i myldretiden kl. 07.00-08.30 og 14.30-17.00. Fører- og signalhunde, der bærer fører- eller signalhundeemblem må medbringes gratis i alle busser og tog.
12,00 kr. €1,61